cazare pensiunea floare de colti baia mare
restaurant pensiunea floare de colti baia mare
tarife pensiunea floare de colti baia mare
rezervare pensiunea floare de colti baia mare
contact pensiunea floare de colti baia mare
galerie foto pensiunea floare de colti baia mare
turism maramures pensiunea floare de colti baia mare

Suntem membri ai Retelei de Turism de Nord Vest din cadrul NETIMM
NETIMM TURISM Nord Vest


Atractii turistice din Maramures

Judetul Maramures, cu cultura si civilizatia sa specifica, si-a sculptat in lemn propria istorie. Este locul unde traditiile, costumul popular si arta sunt pastrate ca nicaieri in alta parte a Romaniei. Maramuresul este un imens muzeu in aer liber, iar viata de zi cu zi a satului maramuresean este o adevarata intoarcere in timp.

Judetul Maramures, Tara Tarilor, cum mai este cunoscut, cuprinde patru zone etnografice diferite: Tara Maramuresului (Maramuresul istoric), Tara Chioarului, Tara Lapusului si Tara Codrului. Frumusetea peisajului, specificul traditiilor culturale si etnografice dau Maramuresului acea nota aparte, rar intalnita in alte zone ale tarii.

Municipiul Baia Mare, resedinta judetului Maramures ofera turistilor sansa de a vizita o paleta larga de obiective turistice, reprezentand un excelent punct de plecare intr-o drumetie prin judetul Maramures. Una dintre caracteristicile orasului Baia Mare este imbinarea perfecta a monumentelor de arhitectura moderne cu cele medievale, oferind o pata de culoare orasului situat in depresiunea Baia Mare.

Cea mai buna dovada a acestei armonizari dintre modern si medieval este Centrul istoric al orasului Baia Mare, denumit centrul de afaceri Millenium, dupa ce in anul 2004 a fost revitalizat.

Majoritatea punctelor de interes turistic sunt amplasate in vecinatatea Centrului Millenium al municipiului Baia Mare, asadar accesul oaspetilor Pensiunii Floare de Colti la cele mai importante puncte de interes turistic este deosebit de facil.


cazare baia mare pensiuni hoteluri restaurante baruri
cazare baia mare pensiuni hoteluri restaurante baruri
cazare baia mare pensiuni hoteluri restaurante baruri
cazare baia mare pensiuni hoteluri restaurante baruri
harta site
© copyright 2011  Pensiunea Floare de Colti


Cazare hoteluri pensiuni
cazare pensiuni hoteluri